Огромна добавена стойност за теб и твоя бизнес

ПОЗВОЛИ МИ ДА ТИ ПРЕДАМ ВСИЧКО, КОЕТО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НАУЧИХ ЗА УСПЕШНИЯ ПРЕДПРИЕМАЧ, МЕЧТАТЕЛЯ, БОГАТИЯ, ЩАСТЛИВИЯ И БЛАГОДАРНИЯ ЧОВЕК.

Представям ти всички свои програми, видео обучения и курсове, които ще ти помогнат да изградиш себе си като успешна личност. Наслади се и на големия брой безплатни ресурси, които ще откриеш на тази страница.

Програми на фокус

Парични потоци

Парите не са всичко, но в днешния свят определено са жизнено необходими, за да живееш удовлетворяващо и да имаш възможност да се развиваш.

Предстоящи през март

Създай своята първа програма бестселър

Вече си научил много. Положи усилия. Натрупа знания. Имаш мечти.

Продавай с лекота

Адекватната самооценка е изключително важна във всички сфери на нашия живот.

Маркетинг гуру

Безспорно живеем в интересно и изключително динамично време. И да ти се иска, трудно можеш да избягаш от дигитализацията на света и виртуалното живеене.

Предстоящи през Април

Пътят към промяната

В бизнес хъба, който създадох специално за теб, най-накрая ще можеш да мащабираш адекватно бизнеса си и да постигнеш сериозен прогрес в най-кратки срокове.

Коучинг в живота и бизнеса

Като резултат от обучението ще придобиете увереност в използването на коучинга подхода в своето ежедневие по най-подходящия за Вас начин!

Предстоящи през Май

Твоят личен бранд

С тази изключително добре структурирана програма ще имаш реалната възможност да изградиш и позиционираш личния си бранд в действителната бизнес среда в оптимални срокове.

Бизнес хъб

В бизнес хъба, който създадох специално за теб, най-накрая ще можеш да мащабираш адекватно бизнеса си и да постигнеш сериозен прогрес в най-кратки срокове.

Единство и баланс

Човекът е сложна симбиоза от процеси, емоции и енергия. Сложна е в нашите глави, идеална и проста в своето съвършенство е в природата.

Още програми от които да се възползвате

През годините, в желанието си винаги да намирам креативни решения и нови възможности, успях да се утвърдя като категоричен лидер сред колеги и партньори.

Винаги ме е водило убеждението, че човек може много повече, отколкото предполага.

Така осъзнах, че за мен успехът се крие преди всичко в споделеното знание.

Освен това, като майка на три деца, отдавна научих, че даването носи много повече удовлетворение от самото получаване.

И в един момент, след дълъг и усилен труд с множество успешно завършени курсове и специализации, се превърнах и в лайф коуч.

Преминала съм Международно коучинг обучение и съм сертифицирана по международните коучинг стандарти ICF.

Част от квалификациите ми в сферата включват: „Бизнес НЛП с коучинг умения“ от Международната федерация ITA, „Бизнес констелатор по европейския патентован метод DCS“, програми на Тони Робинс и Питър Сейдж и още над 40 разнообразни и надграждащи курсове и семинари, които няма да изброявам поименно.

Дами Поюклийска

Краси Ангелова е фея! Позитивна и целенасочена дава всичко от което имаш нужда-ЯСНОТА.Препоръчвам на всеки осъзнат и неозъснат човек, и в двата случая ще ви помогне. Тя ме научи да благодаря за всичко.Благодаря ти Краси!

Даниела Димитрова

БЛАГОДАРЯ ТИ, КРАСИ АНГЕЛОВА ЗА БЕЗПЛАТНАТА ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ, ЗА НЕЩАТА ВЪРХУ КОИТО МИ НАСОЧИ ВНИМАНИЕТО И МЕ НАКАРА ДА СЕ ЗАМИСЛЯ, КАКТО И ДА СИ ДАМ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ, КОИТО СИ ЗАДАВАХ, ЗА ВСИЧКО НА КОЕТО МЕ НАУЧИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ, ЗА ВИДЕАТА И ПРОГРАМИТЕ! ТИ СИ ПРЕКРАСНА, УНИКАЛНА, ВДЪХНОВЯВАЩА, МОТИВИРАЩА, ПОЗИТИВНА! КРАСИ, ТИ СИ ВЪЛШЕБНИЦА!!!! БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! БЪДИ БЛАГОСЛОВЕННА!

Социализирай бизнеса си, докато откриваш себе си?

Звучи ти абстрактно, а всъщност е напълно практически ориентиран клуб за бизнес и развитие.

Дневник на Благодарността

Дневникът на Благодарността е предназначен за всеки, който иска да подобри живота си и да преобрази ежедневието си. Ако се намирате на кръстопът и се колебаете как да продължите напред, този дневник е именно за Вас!

Сътворих го за всеки един, който се е докоснал до това възвишено чувство на Благодарността, и иска да плува в океана на радостта, блаженството и изобилието,споделяйки със себе си за какво е благодарен всеки ден.

Книга “Пътят към мечтите”

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце. Това е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота и на собственият ви потенциал.

Време е да започнете да действате и да превърнете вашите мечти и желания в цели, а след това – реалност. “Пътят към мечтите е за всеки, който вярва, че това е възможно”.

Моят подарък за теб

Имам и нещо специално за теб, което ще ти подаря, след като се абонираш, за да получаваш първи най-полезната информация от мен, както и ценни ресурси, които споделям само с най-лоялните си последователи.

Количка
There are no products in the cart!
0

Вземи новата ми книга БЕЗПЛАТНО “КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ СВОИТЕ ЦЕЛИ”

и се регистрирай, за да получаваш най-новите и актуални новини!