Седмична прогноза за Коледа- 20.12-26.12.2021 г.

Наближават най-светлите празници – Коледа и Нова година. Вървим към края на изминаващата 2021 г., а тази седмица ще сме с приповдигнато празнично настроение. Посрещаме Бъдни вечер и Коледа. Слънцето ще смени знак и ще посрещнем Зимното Слънцестоене.

Седмицата започва с доста уют и семеен дух с Луна в Рак. Слънцето в последен градус на Стрелец ,и Юпитер в последни градуси на Водолей са на сладки приказки още в началото. Ще бъдем щедри и благородни, с добро самочувствие и късмет. Това е период на подобрения, пътувания и приказки с приятели.

Също в понеделник Меркурий и Уран са в най-хубавата си конфигурация. Може да се роди нестандартна идея . Това е вдъхновение за всички, способност да говорим въздействащо. Страхотно време за бизнес свързан с високи технологии, електронни медии или менторство. Махаме предразсъдъците и поглеждаме към новото време и към Новата година. Невероятна интуиция и за писатели и откриватели. Ще бъдем проводници на по-висши цели.

В късният следобяд на вторник Слънцето напуска забавния Стрелец, и преминава в земната и подредена земна енергия на Козирог. Така светлата част на денонощието е най-кратка. Последният Земен знак от астрологичното колело и щом вече сме до него, следва да сме постигнали определена цел. Ограничение, контрол, власт, студенина, амбициозност, отговорност. Това са качества на Козирог. Ще имаме лидерски учения и организационни качества. Време за ревизия и равносметка ще бъде до края на януари 2022, ретро Венера също ни приканва към това. Тук и сега може да изградим здрав фундамент. По отношение на финансите, от трите земни знака Телецът ги трупа и инвестира, Девата ги смята, а Козирог ги умножава. Друго качество, което ще ни съпътства е търпението и носенето на отговорност. Прехвърляме идеите от Стрелец и тук търпеливо изчакваме времето( Козирог/Сатурн управлява времето). А когато дойде време за Водолей ще интегрираме купища абстрактни неща. Още едно качество е концентрацията и уважение. Бъдете смели.

В петък, на Бъдни вечер ни очаква третата предизвикателна връзка на Сатурн и Уран. Този аспект направи 2021 такава, каквато беше. Променяща се и бунтарска. Тази връзка между тях ще бъде още веднъж през октомври на 2022 г. Ако върху нещо старо още работим, било то качество , човек, работа- ще бъде заменено от ново. Защото битката е между консерватизъм и стари закони, и либералност и ново време. Промени ще има и в банковата, имотната, държавната, приятелската система. Спомнете си февруари и юни тази година и вижте какво се е случвало. Може би тази Свята нощ ще бъде различна от всички останали.

В събота е Коледа. Честита да е на всички. Празнувайте и се радвайте.

Венера и Плутон са в съвпад, един до друг, изискващи от нас невероятна трансформация и сила. Промяна на работещото старо и Възраждане. В неделя отново Меркурий е главно действащо лице, този път заедно с Нептун. За да бъдем по- вярващи, благородни, помагащи и приемащи различното. Ден за алтруизъм, музика и изкуство. Създават се дълбоки връзки на база интуиция и чувства, както и духовни прозрения.

С това пожелание и от мен завършва тази невероятна седемдневка. Честита Коледа!

Каква ще бъде празничната седмица за знаците?

ОВЕН

Позитивна и грандиозна седмица за представителите на Овен. Късмет по отношение на вярванията и разширяване на хоризонта. Доста от вас ще прекарат Коледа зад граница. Очакват ви здрави разговори разгръщане на новите идеи. Успешни финансови сделки и просперитет.

ТЕЛЕЦ

Третата квадратура на Сатурн и Уран е при вас, особено родените втора и начало на трета декада. Не се инатете, а използвайте тази възможност за гъвкавост. Промяна във финансовата ви култура, интеграция на нови пътища. Не се страхувайте от промяната. Слънцето в Козирог ще изисква да сте активни и на любовния фронт.

БЛИЗНАК

Прекарайте празниците в компанията на вашата любов. Доста семейно щастие ще ви съпътства. Бизнес начинанията ще търпят успехи, а изявата и общуването ще са на тези теми. Изненади от половинката и невероятни пътешествия може да очакват Близнаците.

РАК

Бурно ежедневие и за Раците. За вас семейният уют и трапезата са неизменна част от този празник. Може би е време да направите по различна Коледа. Нещо в ежедневието ще се промени. Срещи и приятни моменти с колеги. Някой Раци ще успеят да посрещнат празника в чужбина. Повишено настроение и здрав имунитет.

ЛЪВ

Игрива ще бъде седмицата. Много от вас ще споделят празника с любим човек. Други ще бъдат влюбени и разгорещени. Облечете бляскавите рокли и правете това, в което сте най-добри- царственото излъчване. Прекарайте време и с децата, игрите ще ви доставят истинско удоволствие.

ДЕВА

Някой Деви може би ще посрещнат Коледа в нов дом. Други ще се отдадат на семейни тържества. Това, което ви е писано сега е любов и споделеност с най-близките. Срещи с род и хора близки до сърцето ви. Разговори пред камината и храната, която обичате и цените.

ВЕЗНИ

Нови идеи, нови хоризонти и прозрения. Сега вероятно ще пръщите от нестандартни идеи. Очаква ви седмица на разговори, много дипломация и хармония. Връзките ще се развиват както трябва. Пътуванията ще бъдат в графика ви. Срещи и с братя, сестри и съседи.

СКОРПИОН

Хубава седмица, Скорпиони. Качествата, които се опитвате да променяте цяла година, може би ще успеят да вървят нагоре. Много бизнес ориентирани вероятно ще бъдете. Парите са Фокус сега за вас. Но отделете време за почивка и мързел. Чака ви страст.

СТРЕЛЕЦ

Вашият месец отмина, но Марс е във вашият знак. Това означава кураж за Стрелците. Изява, речи, грандиозност. Надявам се, добре се презентирате този месец. Седмицата е още такава, на лидерство за вас. Семейна обстановка и романтични вечери с любим.

КОЗИРОГ

Честит Рожден Ден, Козирози. Желая ви просперираща година. Слънцето, ретроградна Венера и Меркурий са при вас. Ще имате време и търпение за новостите, които ви е подготвила 2022 г. Сега си подарете заслужената почивка. Отидете някъде и пуснете всички задържани емоции.

ВОДОЛЕЙ

И при вас някой мечти започват да се сбъдват. Спомнете си началото на тази година. Третата квадратура засяга вас сега. Но вие обичате неподчинението и революцията. Такива отношения следват с приятелите. Много срещи ви очакват и изяви. Децата също ще бъдат в центъра на вниманието ви.

РИБИ

Може би при някой Риби ще има бонус към заплатата. Възход в кариерата и печалба. Посрещнете празниците със семейството си. Отдайте се на заслужена почивка. Сигурно и при вас ще бъде различна седмица. Намерете баланс между работа и лични отношения. Проявете и емоциите си.

Автор: Даниела Кръстева