Тази седмица изпращаме ноември и посрещаме декември-месец на уют, семейни тържества и светли празници.
Той ни е приготвил доста изненади и подаръци.
Последните два дни от ноември(понеделник и вторник) са много добри и успешни. Слънце и Меркурий са заедно, застанали един до друг в знак Стрелец. Това ще ни зареди с изключително положителна мисъл, размах на общуването и нужда от ведра комуникация. Успешен и подходящ ден за изпити например.
Също в понеделник Марс и Нептун са в тригон, аспект на щастието. Нептун е стационарен, тъй като след 2 дни ще тръгне в нормален ход. При някой хора може да се усеща като депресивни състояния или търсене на вътрешен покой. Не е добре да се прибягва до опиати, особено при хората със слаба психика. Ако почувствате такива симптоми препоръчвам арт терапия. Могат да се създадат шедьоври и вдъхновение. Делата по Нептуновите теми вероятно са в застой, но въпреки това Марс обича предизвикателствата и никак не харесва бездействието. Така, че може да очакваме намиране на изход и варианти за сбъдване на целите ни. Обходни пътища за избягване на грешки и скрити енергийни ресурси. Добър момент за лечители, психолози, лекари, парамедици.
Вторник е подготвил още повече красиви аспекти и шансове за нас. Луната ще даде тон за хармония и дипломация. Подкрепа за това ще носи Венера в аспект с Нептун. Връзка, даваща любов, мир и готовност за помощ. Може да имаме чудесни договори за съдружие или романтични преживявания с половинката.
Меркурий и Слънцето правят хубава конфигурация със Сатурн също във вторник. В превод бихме могли да разчитаме на приятели, хора на влиятелни постове или добър завършек на плановете ни.
В сряда следобяд Нептун става директен в знак Риби. Това е една от най-отдалечените планети в Слънчевата система, но въпреки това винаги носи мистика и духовност. Завършва петмесечния период на ретроградност. Сега би трябвало да сме наясно кое е вярно и кое не, както и възстановяване на вътрешния мир. Духовната ни интелигентност ще бъде засилена, връзката ни с вътрешния свят също.
Четвъртък може да започне с напрежение и изненади, особено във финансовата сфера. Късно вечерта обаче нещата придобиват друга окраска и ставаме любовно настроени. Възможно са и приятни женски компании.
В петък следобяд Луната е във фаза Новолуние, което ще се случи на следващият ден. Но все пак няма да липсва настроение и патос.
Идва събота и Новолуние в Стрелец, съпроводено със Слънчево затъмнение. Този вид затъмнения се усеща на външно ниво, на физическо. Има отклик 6 месеца след това и теми, които сега ще излязат, тепърва ще се разгръщат. А те биха били от сферата на Стрелец. Това са задгранични пътувания, духовни прозрения, философстване, разширение, дела, образование, международен бизнес, свобода. Аспектите на Новолунието са хубави и смятам, че то ще бъде благоприятно. Може да си пожелаете всичко свързано с тези сфери. Настъпва освобождаваща енергия, а и затъмненията ни карат да действаме тук и сега. Това е последното от 6 затъмнение по оста Близнаци-Стрелец от лятото на 2020 г. Завършване при някой хора на голям цикъл. При други стартиране на материално ниво на вече обмисляното.
Неделя ни посреща с късметлийска нотка от Юпитер. Успех!

Каква ще бъде седмицата за всеки знак?
♈️ОВЕН- за вас ,първите дни на седмицата могат да донесат повече бурни емоции по отношение на половинката. Може да се наложи да водите тих диалог и да отстъпвате. Вторни все пак е доста по-обнадеждаващ за паричните сделки, които имате. Новолунието може да даде разрешаване на заплетен случай или спечелването на проект.
♉️ТЕЛЕЦ- тази седмица е доста важна за Вас, по отношение на брачни въпроси. Сегашните събития дават началото на следващите шест месеца. Обмисляйте добре предложенията, които достигат до вас.Когато дойде ретроградна Венера в Козирог(19.12-29.01) може да има връщане и преразглеждане.
♊️БЛИЗНАК- първите дни са добри за Близнаците. Ще може да се сработите с колегите и може дори да очаквате помощ от тях. Около четвъртък нов старт в работата.При вас идва приключване на 1,5 г.След това ще поставите новите цели.
♋️РАК- никак няма да е зле седмицата за представителите на тази зодия. Очаква ви приятна изненада от любим или приятели. Обърнете внимание на децата, може да имате повече емоции там. Някой Раци да очакват и печалба през тази седмица.
♌️ЛЪВ- малко по-динамично време за вас се очаква. Разговори с роднини и решаване на здравословни въпроси на по-възрастни родители. Новолунието ще ви се отрази добре.Ако планирате местене или смяна на офис действайте. Някой Лъвове може да се задомят също.
♍️ДЕВА- при Девата отново има много срещи и разговори. Може да ви върви в тах и да договорите важни неща. Около края на седмицата е чудесно време за пътуване или обмисляне на решения за имотни въпроси. Добри срещи и помощ от приятел за вас ще донесе Новолунието.
♎️ВЕЗНИ- неочаквани обрати за Везни. Вие обичате хармонията, но към края на седмицата тя ще бъде нарушена. Обърнете внимание на сметките си. Парите са Фокус сега. Началото на седемдневката е добро, вършете важното тогава. Новолуниетоще даде отражение на кариерата и бизнес договорите ви. Може да решите да сключите такива.
♏️СКОРПИОН- вашият месец мина, скъпи Скорпиони. Беше напрегнат, но и пълен с моменти на щастие. Сега може да започне нещо ново, което да е с хоризонт до 2023 г. Мислете как ще се презентирате в пространството. При някой от вас може да има суетене около юридически дела или нещо свързано със закона.
♐️СТРЕЛЕЦ- ето, това е вашият месец. Слънце и Меркурий са при вас, а пък и ще има Новолуние в Стрелец. Добре е да вземете глътка въздух от предходния месец, който беше изтощителен за някой Стрелци. Отново съветвам прегледи и подсилване на имунитета. Може да има и смяна на работа или приемане на още такава.
♑️КОЗИРОГ- случват се нещата за вас. Надявам се, успяхте да постигнете някой от целите си. Имате възможност да участвате в общи проекти сега или в групи със сходни интереси. Новолунието към края на седмицата ще бъде разчупващо за Козирозите. Проявете гъвкавост и чуйте обратната връзка на приятелите. Не изоставяйте и със заниманията и помощта към децата.
♒️ВОДОЛЕЙ- понеделник и вторник може да ви сюрпризират с повече служебни ангажименти. Работете здраво и бъдете упорити. Идва и хубаво време. Новолунието може да изненада с ескалация на семейни проблеми или такива свързани с бащинска фигура. Бъдете търпеливи. При други просперитет в мечтите.
♓️РИБИ- за вас също предстои работа. Може да се насладите на пътуване или учене, но само сега. Новолунието ще предизвика пътешествие, което не сте планирали. Може да се наложи и да подписвате договори свързани с работата ви.

Автор: Даниела Кръстева