Седмична прогноза 25-31.10.2021 г.

Ето ни в последната седмица на октомври. Сега ще разберем какво да очакваме от нея.
Ще започнем с оживена комуникация и интересни разговори. Във вторник може да отдадем нужното време на семейството си. Вторникът е емоционален. Средата на седмицата Венера и Нептун ще се опитат да разклатят реалността. Когато са в дисхармонична връзка това, което виждаме и усещаме често не отговаря на истината. Може да има измами, както финансови, така и любовни. Хубаво е да не бъдем жертви, а по- скоро неутрални. Ако ви предстои пътуване тогава е възможно да има закъснения или отмяна. Този ден не е препоръчителен и за пластични операции или разкрасителни процедури. След това няма да се харесате. Юридически дела също са обречени на провал. Препоръчвам занимания с изкуство, спа или просто послушайте приятна музика. Това винаги помага за намаляване на напрежението. В четвъртък обаче повелителката на естетиката и Юпитер ще са в синхрон. Отлични маниери, високо обществено положение и привличане на добри хора. Този ден е магнит за щастие. Любовта ще цъфти, а и финансите могат да се увеличат. Ще завършим октомври с преминаването на Марс в Скорпион, където той се чувства добра, тъй като е стар управител на този знак. Когато Марс е в Скорпион се движим по ръба на рисковите начинания, но получавайки всичко на всяка цена. Действията ни ще се променят. Ще сме по-волеви и куражлий. Няма средно положение, тук ще сме на крайностите. Това ще продължи до 13-ти декември. Разбира се, ще задълбочим и мнителността си. Политическите въпроси и властта ще са в апогея си. Също в края на седмицата Слънце и Сатурн ще бъдат в битка. Време, неподходящо да възразявате на шефовете си. Могат да се изострят проблеми с кости и зъби.

Да видим как ще се отрази седмицата на всяка зодия и знак на асцендента:
ОВЕН♈️- началото на седмицата е късметлийска за вас. Понеделник е чудесен за бизнес начинания. Вторник може да усетите препятствия по пътя, но на края вероятно ще завършат с успех. Сряда бъдете предпазливи за скрит подтекст и не бъдете толкова решителни. Първо помислете. Четвъртък пък отново ви дава шанс да успеете по отношения на финансите. Събота ще внесе вашата динамична енергия в живота ви.
ТЕЛЕЦ♉️- началото започва без определени препятствия. Вторник може да се занимавате с имоти и дом. Сряда и вие отваряйте очите си. Когато Нептун е замесен, нищо не е такова, каквото е. Следват повече късметлийски моменти в четвъртък. Почивните дни внимавайте със здравето.
БЛИЗНАК♊️- добри дни за вас са понеделник и четвъртък от тази седмица. Оставете важните неща за тогава. И покупки, и преговори ще спорят в тези дни. Сряда не е от позитивните дни. Може да има манипулация от страна на половинка. Събота и неделя ще са с конфликти, особено за родените в първите ден, два на знака.
РАК♋️- за вас вторник се очертава подходящ за бизнес. Ако сте решили да се местите в нов офис е Ок. Сряда нищо няма да е розово. Занимавайте се с растения или изкуство. Четвъртък и Събота вече са по-късметлийски. Може да празнувате или поканете гости.
ЛЪВ♌️- стартирате добре в понеделник. Време и за командировки. Сряда и за вас е препоръчително да засилите вниманието към новите договори. Ако може, изчакайте. Четвъртък ще бъде успешен. Събота отново са възможни здравословни проблеми, не изключвам и любовни такива.
ДЕВА♍️- за вас ще има повече успешни дни. Понеделник и вторник са такива. Сряда може да ви предложат да вършите неща, които да се окажат не добре платени. Изчакайте поне до четвъртък. Събота и неделя прекарайте в изхвърляне на ненужни вещи. Вие умеете да слагате ред.
ВЕЗНИ♎️- стартирайте с нови дейности в понеделник. Ще ви върви. Вторник и сряда не се карайте, отстъпете на половинката си. Ако ви предложат проект, помислете и към края на седмицата вземете решението.
СКОРПИОН♏️- вашата седмица обещава понеделник да бъде не толкова успешен. Вторник вече ще успеете да прекарате време и със семейството, и да свършите работа. Сряда не е приятна за нито една зодия. Предупреждението за лъжи и задкулисни действия важи и за вас. Петък се отпуснете, ако до този момент е имало лоши новини и опитайте сега. От събота с преминаване ма Марс в Скорпион се възвръща вашата амбиция.
СТРЕЛЕЦ♐️- има добри вести за Стрелците. Но преди тях да погледнем към средата на седмицата. Не водете дела или преговори. Внимавайте с чужденци или международен бизнес. Изчакайте петък, когато щастието пристига и може да се завърнете към обичайните действия.
КОЗИРОГ♑️- обичате работата и през идните дни няма да има толкова големи обрати. Изключвам четвъртък, но въпреки всичко при някой представители е възможно да получат желаното. За всеки случай запазете търпение( което не е трудно за вас) до събота.
ВОДОЛЕЙ♒️- най- свободолюбивият знак ще трябва да вземе решение за някой приятелства. Ако е важна каузата, за която се борите, съветвам да чакате петък. Късмет ще имате в този ден. От събота за родените първите дни на зодията настъпва бурно време, в което могат да имат разправии, ако не обуздават егоцентризма си.
РИБИ♓️- вие сте едни от потърпевшите. Нептун е във вашият знак, а нехармоничният аспект с Венера би могъл да ви донесе физически дискомфорт. Любовните въпроси не са приоритет сега, може да бъдете излъгани. От събота се очаква по-голям позитив за вас.

Автор: Даниела Кръстева