Седмична прогноза 24.01.-30.01.2022 г.

Новата-стара енергия се задава през тази седемдневка. Тон ще даде в понеделник Марс, които ще премине в Козирог. След престоя си във ведрия и приключенски Стрелец, сега идва, за да постави рамките и да изкристализира последните нотки. Козирог търси трайните и дългосрочни неща и силно развито чувство за патриотизъм. С Марс там безапелационно ще действаме стратегически и обмислено. Материалното ще завладее целия свят, Марс е мотивацията ни, а сега тя е статус и върхове. Разгръщане и на имотния пазар, както и в политиката. Тук мотото е целта оправдава средствата. Упоритост, контрол и сила ще имаме определено. Чудесен период за заземяване. В любовен аспект се очаква повече студенина и липса на емоционалност.
В сряда компания на Марс ще направи и Меркурий. Той също явно иска малко реализъм, след Водолей. Ретрограден е и отново ще мислим логично, а не абстрактно. Хайде пак ще обсъждаме семейните въпроси. Вероятно ще мислим по скептично и негативно, може да изгубим вяра, но хубавото е, че това няма да е задълго. Не добри дни за нови договори, преместване или ново обучение. Темата за сигурността е основна сега.
В четвъртък и петък все пак вярата ще бъде по-силна и късмет няма да липсва. Луната ще сключва хубави аспекти в знак Стрелец, така, че поглеждаме отвъд звездите.
Венера ще бъде стационарна през тази седмица, а в събота приключа най- сетне нейното движение. Чудесни новини. Надявам се, всички са успели да надникнат в отношенията си. Следващите няколко дни също съветвам да не предприемате грандомански промени, докато тя не завърти колелото окончателно.
Ретрограден Меркурий и Плутон в последните градуси на Козирог ще извадят скрити тайни и ще накарат интуицията ни да заработи на високи обороти.
В неделя Слънце в динамичен аспект с Уран. Нищо не е такова, каквото го очакваме. Въздържайте се от пътувания и работа с машини. Може да има срив и в интернет.

Каква ще бъде седмицата за знаците?

ОВЕН- седмицата ще бъде динамична и предизвикателна. Уран ще действа и ще променя вашите планове. В кариерата може да има смут. Меркурий, които е ретрограден в Козирог ще предизвиква последната деката на Овните да решават семейни въпроси. Не изключвам грижа около по-възрастна фигура.

ТЕЛЕЦ- именно при вас планетата на революцията става директен. Но докато това се случи ще има възможности, които може да не уловите. Ще се борите със зъби и нокти за свободата си. Ако планирате пътувания може и да се отменят.

БЛИЗНАК- вашият управител се движи назад в Козирог. Важно е да прегледате всички документи. Възможни са законови нередности. Може да възникнат и конфликти с половинката, породени от ревност. Въздържайте се от новости точно сега.

РАК- емоционално- любовна седмица бих нарекла тази за Раците. Може би някой представители подготвят нов дом. Сега не е добре да прекъсвате връзка, може след това да съжалявате. Уран ще ви носи усещане за застои, сякаш времето е спряло, но Юпитер ще действа точно обратно.

ЛЪВ- бляскавите доспехи на Лъвовете също ще се намират в гардероба. Сега може би ще облечете работни такива. Стягайте плановете за по- късно. Остава в сила изразходването на енергията и канализирането и на правилно място. В неделя внимавайте при пътуване и шофиране.

ДЕВА- може да намерите време за приятелски срещи и разговори, които ви носят отпускане. Надявам се, сметките са направени вече, както и ревизия на похарченото по празниците. Позволете си забава и игри. Възможни са проблеми около малките наследници, както и отделяне на време за тях.

ВЕЗНИ- очаквате завършването на ретроградните планети. Предполагам сте изморени от въпроси за недвижимите имоти. Сега прекарайте време с най- близките. Някой разговори с тях могат да прерастнат в конфликти. Възможни са и ремонтни дейности.

СКОРПИОН- каквото и да се случва, планетата на разширението ще бъде до вас. Мисля, че това е последна седмица на търпение. Не изключвам конфликти със съседи или братя и сестри. За начинанията ви- още много малко търпение. Внимавайте в неделя при шофиране или пътуване. Някой ваши графици ще се променят.

СТРЕЛЕЦ- очаква ви ремонт на дом или офис. Също не изключвам и козметични процедури по вас. Обичате блясък и големи предмети. Може да решите да обновите гардероба, ако все още не сте го направили. Парите са от особено значение сега, инвестирайте ги правилно.

КОЗИРОГ- прекалено много планети има в Козирог сега, и то ретроградни. Вие сте най-засегнати от тях. Може да смените външен вид или начин, по които се презентирате в обществото. Венера е спряла, така че финансите няма да текат толкова лесно. Меркурий пък ще се опитва да промени и общуването ви.

ВОДОЛЕЙ- вие сте другият засегнат знак сега. Тъй като Уран е стационарен може това да ви създаде здравословни проблеми. Въздържайте се от пътувания и работа с машини. Доста планове ще се променят. Пазете нервите си. Опитайте разходки сред природата.

РИБИ- може би най-малко засегнати ще бъдете вие. Ако имате проблеми, те ще са при приятелите ви. Може да има конфронтация. Но Юпитер ще казва тежката си дума и ще ви даде зелена светлина.

Автор: Даниела Кръстева