Седмична прогноза 22-28.11.2021 г.

Седмицата обещава да бъде добра и сега ще разберем защо!
Започваме я със смяната на Слънцето, което 30 дни пребиваваше в подземното царство на тъмнината. Е, преработихме ли се? Променихме ли нещо?
След царството на Скорпион идва ред на доста по светлото бъдеще- знак Стрелец. Или поне енергията няма да е тежка. В следващите 30 дни ще обърнем внимание на образование, духовенство, разширяване на мирогледа, тъй като управител на Стрелец е Юпитер, планетата на растежа и широтата. Ще търсим истината, или по-точно Вселенската истина. Бихме се чувствали добре, ако успеем да намерим висша цел. Копнеж за свобода и развитие, директност и прямота. По пътя си през този знак, Слънцето ще направи само един негативен аспект с Нептун. Това ще бъде време добро за творчество, но не особено благоприятно за здравето ни.
Вторник ще е чудесен и ползотворен, запишете си го отсега в календара.
Сряда ще ни посрещне с нова смяна на енергиите. Следобяд Меркурий се настанява в Стрелец, за да прави компания на Слънцето. Следващите дни до 13-ти декември е подходящо да учим, да надграждаме квалификацията си, да търсим нови знания и хоризонти . Бъдете смели в комуникацията и действията си.
В петък Марс и Венера образуват прекрасна връзка. Двете планети символизират мъжкото и женското в нас. Ще търсим баланс определено. Този ден е благоприятен за бизнес и любов. Щастието и късметът могат да застанат на пътя ни. Страст няма липсва.
Събота и неделя ще искаме и ще можем да се настроим на анализа и рутинни дейности. Правете планове.

Каква ще бъде седмицата за всеки знак?
♈️ОВЕН- началото на седмицата ви дава силен старт за сделки и бизнес. Понеделник ще е ваш приятел в паричните въпроси. Вторник спестете бързите си реакции и отговорете тактично на опонента си. Следват два дни за спорт, амбиция и любов. Тези Овни, които са във връзка ще успеят да прекарат незабравими дни.Почивните дни за много от вас няма да са почивни. Сега е момент за работа, заемете се с нея. Предстои ви и пътуване зад граница.
♉️ТЕЛЕЦ- седмицата за Телците, особено първите два дни е ползотворна. Нужно е да подредите разходите и да обърнете внимание на половинката. В сряда ще се наложи да сте гъвкави. Петък е любовен, настроите се за флирт и страст. А през събота и неделя ще се грижите за уют и топлина вкъщи.
♊️БЛИЗНАЦИ- хубава седмица, Близнаци. Слънцето се намира в стихия приятелска на вашата. Може би сте успели да обърнете внимание на здравето през изминалите седмици. Време е да получите повишение или друг служебен пост. Приятни разговори с колеги и може би някоя и друга изненада от любимата половинка.
♋️РАК- силни първи два дни за вас. Дайте шанс на едната крачка напред, която правите. Срещи с приятели и забавни разговори. Петък е любовен, поглезете вас и половинката си. Почивните дни са за почистване на дома и благодарност към успешната ви седмица.
♌️ЛЪВ- идва и вашата седмица. Слънцето вече се намира в друга огнена стихия, за вас е благоприятен период. Сряда и четвъртък може да получите предложение за брак или да смените офисното си място. Каквото и да е, седмицата обещава доста страстни емоции. Особено в любовен план.
♍️ДЕВА- понеделник и вторник са дни за преговори и подписване на договори. Не ги изпускайте. Препоръчвам воденето на разговори, особено за работа да са в тези дни. Петък може да пътувате с половинката си. А краят на седмицата отново обещава да ви зареди с много разходки сред природата.
♎️ВЕЗНИ- балансьорите на зодиака ще бъдат посрещнати чудесно. Тази седмица може да спечелите сума пари и да увеличите бюджета си. Ако сте решили да продавате имоти давайте смело напред. Половинката ще ви изненада страстно и вие ше цъфтите от щастие. Ако имате бизнес съдружници петък е денят за преговори с тях.
♏️СКОРПИОН- Слънцето вече не е във вашият знак, но пък сега е плодородието и моментът за жътва. Предполагам доста от Вас са имали силен месец и са успели да се заявят и да разберат върху какво да работят. Тази седмица имате шанс да подобрите връзката вкъщи и да намерите мили начини за разговори.
♐️СТРЕЛЕЦ- Честит Рожден Ден, Стрелци. Ето, че започва новата ви лична година. И тя е обещаваща за вас. Най-щастливите дни са сряда, четвъртък и петък. Разгаряте се и на любовния фронт. Тези, които се занимават с езотерика, психология и духовна интелигентност ще са облагодетелствани. Пожелавам ви щастлив месец!
♑️КОЗИРОГ- Венера ще продължи да радва представителите на Козирог и да им носи финансова изгода. Дано сте успели да постигнете напредък през ноември. Понеделник и вторник може да възникне конфликт с женска фигура. Съветвам ви да обърнете внимание. Петък е един от силните за вас дни, в който ще изпитате срещи и разговори на страстно ниво. Ако водите бизнес отново съветвам да разчитате на петък. Събота и неделя също са спокойни за вас.
♒️ВОДОЛЕЙ- идва и седмица с раздвижване за вас. Началото е обещаващо, но към сряда и четвъртък внимавайте с нервите. Любовта може да ви накара да ги изпуснете. Спомнете си месец юли и вижте имало ли е някакви специфични събития, около 13-ти. Може би сега отново ще ги преразгледате. Тези дни са пик и за привтелските ви отношения. Доста често имате нужда от свобода.
♓️РИБИ- за вас няма да е от най- успешните седмици, но за сметка на това ще научите някой неща за самите себе си. Вероятно ще се занимавате с доста психологически теми и поглед навътре. Свикнали сте. При други е възможни да има ревност по отношение на половинката. Почивайте доколкото е възможно повече.

Автор: Даниела Кръстева