Седмична прогноза 20.09-26.09.2021 г.

Започваме седмица изпълнена с много планетни конфигурации, но през нея ще работим и един ден по-малко.
Още в началото, Меркурий ще бъде в една от най-хубавите и подкрепящи връзки с Юпитер.
Меркурий е този, който отговаря за нашият мисловен процес, за свързването ни с другите, за братята и сестрите ни, за кратките пътувания. Юпитер пък е отговарящ за разширяването, щастливите новини, вярата.
Когато връзката помежду им е благоприятна ,ни дарява със самочувствие, широк хоризонт на мисли, увеличаване на идеите, щастливи новини от роднините, също и такива свързани с международни дейности. Преговорите вървят гладко и безпроблемно. Нуждаем се през такива дни и от обучителни курсове и образования- те също биха били с успех.
Вторник ще ни посрещне с Пълнолуние в Риби, което ще е ескалацията на създалите се събития около и след 7-ми, когато беше Новолунието в Дева.
След като говорим за Риби, няма как да не споменем душата на човек. Психиката е под този знак, кармичните събития също. Можем да свържем този знак с неговият символ- две риби, плуващи в различни посоки. Тълкуването е различно, но едно от тях е, че можем да се проявим като жертва или като спасител- всъщност от нас зависи и от степента на осъзнатост.
Последните градуси, в които се случва Пълнолунието е предпоставка за приключване на цикъл. Някой хора могат да изживеят този период доста емоционално. Съветвам ви да се осланяте на интуицията си- тя никога не греши. Ден също за изкуство, музика, рисуване или спа процедури, особено на стъпалата на краката. Направете си масаж на тези части. Подходящо е и да се финализират проекти свързани с медицина, фармация, социални каузи. Използвайте и много вода в тези дни.
За сряда ( денят на Независимостта) внимавайте да не изпадате в крайности, нищо не е само черно или само бяло. Вероятно някой от нас могат да станат доста подозрителни или да имат желания за властване над останалите. Нека изказът ви да не е краен. В този ден и Слънцето сменя знак и преминава във Везни.
Какво ще ни донесе там?
Дипломация, смиреност, съдружия и любовни връзки. Започва един месец подходящ за тези неща.
Четвъртък е моментът за Фокус върху връзките ни. Не изключвам някой такива да се разпаднат. Ден за свобода в чувствата и обстановката. Моят съвет е да не обсебвате човекът до вас. Не добър ден и за разкрасителни, пластични интервенции.
В края на следмицата Марс и Сатурн ще подкрепят конструктивното ни поведение, високите ни цели. За спортистите е вълшебен аспект, както и за инженерите. Желанията ни могат да бъдат материализирани.
В неделя Меркурий ще бъде стационарен т.е. неподвижен, спрял на едно място, тъй като в началото на идната седмица става ретрограден в знак Везни. Възползвайте се от тази седмица да приключите належащите дейности свързани с подпис или преговори.

Вижте каква седмица очаква всяка зодия и знак на асцендента:
ОВЕН ♈️- Целият септември за Овните е свързан с работа и грижа за здравето. Добре е да се въздържат от важни преговори вторник и сряда. След четвъртък родените в началото на зодията може да имат определени конфликти по отношение на половинката или бизнес съдружниците, но все пак Юпитер ще удря по едно рамо. От друга страна аспектите могат да им дадат кураж( какъвто те имат), за да проведат необходимите разговори. Разбира се, с условието за дипломатичен диалог. Края на седмицата, когато Меркурий се подготвя за ретро фазата си неминуемо може да обърка някой планове, затова нека свършат работата си преди това.
ТЕЛЕЦ♉️- Време за любов, хобита и развлечения. Родените в средата на зодията могат да имат някой спънки в тези сфери, но част от тях е възможно и да извоюват свободата си на работното място. Понеделник е щастлив ден за тях. Пълнолунието във вторник също ще подкрепи начинанията им.
Сряда и четвъртък може да се наложи да се приспособяват към неща, които не са привични за тях. Все пак са известни с ината и ригидността си. В любовта също да внимават около четвъртък. Петък и събота са добри дни за тях, могат да намерят точния работодател или недвижим имот.
БЛИЗНАК♊️- Семейните въпроси са с приоритет за Близнаците. Занимания покрай роднини или ремонтни дейности. Вторник може да бъде по емоционален ден за тях, заради Пълнолунието, което е в чувствителен знак. Това не е присъщо за Близнаците, те са ментални, обичат да говорят, а не да чувстват. От сряда натам родените в началото на зодията ще бъдат облагодетелствани. Могат да общуват, пътуват, събират нова информация. Време и за образователни курсове. Неделя е прекрасен ден за тях, но с условието да не подписват или договарят важни неща в този ден.
РАК♋️- Знакът на семейството и корените ще се занимава точно с тези неща през септември, но по скоро свързани с братя или сестри. Образователни дейности не са изключени също. Родените в края на зодията могат да имат събития и покрай майка или недвижим имот. Понеделник и вторник са чудесни за финализиране на такива неща. Много емоции и чувства също около вторник. След сряда родените в началото е добре да обърнат внимание на децата и семейството си. Може да имат по напрегнати дни до края на седмицата. За други пък е чудесна възможност да почистят дома си или да го пренаредят.
ЛЪВ♌️- За най-публичния и бляскав знак целият септември е свързан с финанси и ценности. Понеделник и вторник са дни за приспособяване към емоционални дейности. Могат да бъдат по напрегнати за тях. Средата на седмицата могат да внимават с помпозните си речи, има вероятност да не бъдат разбрани така, както би им се искало. Следващите дни могат да им донесат приятни срещи и разговори. Родените в средата на зодията преживяват доста неща, особено в любовните и приятелските си връзки. Нека повишат вниманието си точно в тези сфери.
ДЕВА♍️- Девите през септември ще могат да се заявят. Време е да се покажат. Това е знак свързан с физическото ни здраве. След Новолунието на 7-ми по всяка вероятност са се задвижили събития в тези звена. Родените около края на втората и началото на трета деката е добре да направят медицинските си прегледи. Понеделник и вторник са по-напрегнати дни за тях. Съветвам да се отдадат на почивка, ако това е възможно, тъй като те са работохолици. От сряда може да имат повече енергия, но като цяло седмицата е по особена за тях. Приключете с документи през тази седмица.
ВЕЗНИ♎️- Най-балансираните от всички 12 зодии са в апогея си през септември, особено от сряда натам. Време за връзки, естетика и любов. Сега могат смело да се заявят. Сега и Марс е при тях и кураж няма да липсва. След сряда Слънцето навлиза в техния знак и подкрепя изцяло брачните и консултантските дела. Разбира се, в неделя съветвам да се въздържат от избухливост, тъй като Меркурий ще се връща назад точно в техния знак.
СКОРПИОН♏️- известен и като трансформиращ знак, сега Скорпионите ще се обърнат към приятелите и обществените връзки. Месецът като цяло е изпълнен с дълбоки чувства, не чужди на тях. Някой от представителите могат да сбъднат мечтите си, други да се разделят с приятелства. Пускайте каквото е необходимо. Понеделник и вторник са емоционални, но и изпълнени със задоволство. В четвъртък да бъдат внимателни с парите- може да има бързо забогатяване, но и бързо губене на средства. Това важи и за страстните връзки. Края на седмицата да опитат да направят нещо за себе си.
СТРЕЛЕЦ♐️- за Стрелците е период за кариера и изкачване по стълбицата. Някой представители могат да имат и новини или събития от баща или шеф. Понеделник и вторник могат да се занимават с чуждестранни проекти или да запишат курс по чужд език. Сряда ще бъде също благоприятен ден. Могат да обърнат внимание и на децата си. Края на седмицата могат да се поглезят дори с пътешествие.
КОЗИРОГ♑️- зодията, която е винаги целеустремена може да разчита на леко отпускане сега. При някой Козирози може да изникнат юридически неуредици, но с повече оптимизъм ще го преодолеят. Родените в края търпят трансформация и пълен обрат в живота си. Понеделник и вторник са добри дни за тях. Могат да имат и финансови постъпления или дори повишение в службата. От сряда вече нека концентрират вниманието си върху работата, могат да възникнат спънки. Желателно е и да прегледат костната си система, както и зъбите.
ВОДОЛЕЙ♒️- Водолейте преминават през период, който може да изкара някой страхове на показ. Въпреки, че няма да го покажат, емоциите може да вземат връх. Някой Водолей могат да се сдобият с нов дом или да наследят такъв. Дните в началото на седмицата са по напрегнати за тях, а след сряда светлината започва да се вижда… поне за 4 дни. Родените в първата деката преживяват промяна на 180 градуса в живота си. В неделя, когато Меркурий се готви да тръгне ретроградно е вероятно общуването да не е от силните страни на Водолейте.
РИБИ♓️- Рибите са потърпевши по отношение на здравето си, особено средната част на зодията. Съветвам ги да повишат имунитета си и да не се поддават на негативни състояния. Понеделник и вторник са изключително силни дни за тях, Пълнолунието е в Риби. Завършват един цикъл, за да започнат нов. Петък и събота също са чудесни дни за любов и близки отношения.

Астролог: Даниела Кръстева