Седмична прогноза 18-24.10.2021 г.

Богата седмица очакваме. Пълна и шарена, с хубави новини.
Още в понеделник две планети ще тръгнат в нормален ход и с това ще отприщят сферите, които управляват. Първи Юпитер сутринта ще обърне хода си. Докато беше ретрограден имахме застои по отношение на късмет, но сега вече това ще се промени. Безспорно ще внесе оптимизъм и падане на бариерите в дейностите на знак Водолей. В ход ще бъдат политическите въпроси, журналистиката, ай ти специалистите, глобалните каузи. Образование, правни въпроси, пътувания ще се раздвижат.
Меркурий е другата планета, която вече 22 дни смущаваше доста хора. Е, сега и въпросите, които управлява се разгръщат. Само изчакайте още един ден, докато се задвижи колелото напълно. Може да стартирате взаимоотношения, връзки, бизнеси, договори, подписване, купуване на техника и коли. Очаква ни важна седмица.
Вторник е щастлив- Марс и Юпитер са в най-хубавата връзка, която е възможно да има. Преследвайте целите си, бъдете смели, участвайте в справедливи каузи и не се притеснявайте за липса на сили. Марс ни ги дава, а Юпитер ги окрилява.
В сряда е Пълнолуние в Овен! Силно, мощно и завършващо процесите отпреди две седмици. Ще има върху какво да работим, има агресия, която е добре да изкарате от себе си, по здрав начин. С него ще се осветлят дейности, които сте били забравили или изоставили. Само овладейте импулса да сте първи, понякога може да загубим хора, на които държим. Може да излязат проблеми с глава, очи, нос, високо кръвно или температура.
Петък ще бъде напрегнат, заради конфликт между Марс и Плутон. Скрита манипулация и желание за власт е възможно да обсебят някои хора. Възможни са транспортни произшествия, проблеми с огнестрелни оръжия, ножове и подобни предмети. Това е скрита гняв и ярост и моят съвет е да контролирате себе си. Не се хвърляйте и в силови спортове, може да има травми.
В събота и Слънцето преминава от кротките Везни в друг, не толкова кротък знак- Скорпион до 22-ри ноември.
Идва период на политика, власт, много пари, задкулисие, но и на пълна промяна. Скорпионът е способен на всичко това. Той съдържа в себе си и възкресението. Ще ни подари от силния си характер и волята, ще ни подари и вярата, че след всяка буря идва слънце.
Каква ще бъде седмицата за всяка зодия и знак на асцендента:
ОВЕН ♈️- понеделник и вторник ще са благоприятно за кариерни въпроси и спорт. Пълнолунието в сряда е във вашият знак, следващите две седмици е възможно да финализирате дълго чакани проекти, стартирали през март тази година. Внимавайте да не избързате в петък, може да изгорите, не се състезавайте. Краят на седмицата ще имате доста енергия, канализирайте я правилно.
ТЕЛЕЦ ♉️- за вас до петък е време подходящо за финанси. Вие управлявате тази сфера, сега може да се докажете. Малко динамика ще ви се отрази добре, обикновенно сте по пасивни. През почивните дни, родените в началото на зодията могат да имат данъчни проверки или здравословни проблеми с щитовидна жлеза.
БЛИЗНАЦИ ♊️- започва добър период, тъй като вашият управител тръгва в нормален ход и комуникацията ще бъде чудесна. Понеделник и вторник вършете и подписвайте. Може да инвестирате и в нови телефони или компютри. В сряда любовта ще тече също гладко. В петък и събота внимавайте обаче, възможно са конфликти с половинката.
РАК♋️- не толкова добра се очертава седмицата за представителите на Рак, но понякога подтикнати от обстоятелствата можем да направим важни крачки. Около сряда това е възможно и при вас. Бъдете внимателни с близките си, особено в петък. От събота съвсем нова енергия идва към вас, позната и добра.
ЛЪВ♌️- ползотворен период за лъвовете. Понеделник, вторник и сряда ще ви дадат нужната информация и контакт. Не се притеснявайте да действате. В петък и събота не са препоръчителни игри на его и кой е по-добър. Родените в началото да пазят сърцето( и медицински, и любовно).
ДЕВА♍️- трудничко ще бъде и за вас, но фактът, че Меркурий не е ретрограден вероятно ще донесе късмет. Все пак до средата на седмицата са възможни агресивни състояние, но в събота и неделя ще синхронизирате енергията с Вселената.
ВЕЗНИ♎️- най- сетне делата ви ще успеят. Каквото планувахте до сега може да започнете. Всички нови инициативи са добри за вас. Взаимоотношенията и бизнес връзките ще започнат да се напасват. Петък повишете вниманието за задкулисни игри. Обърнете внимание и на здравето си. След събота мислете за печалба.
СКОРПИОН♏️- стартирате с хубави новини, може дори да идват от чужбина. В сряда пазете психиката си, ако има напрежение спортувайте или медитирайте. В петък конфликти с власт или проверки свързани със закон. В събота и неделя е благоприятен период за финансова изява.
СТРЕЛЕЦ♐️- понеделник, вторник и сряда са завършващ цикъл по отношение на приятелствата. Може да срещнете нови сродни души. Петък е възможно да има пререкания в големи групи. В събота и неделя имате шанс да пътувате с децата си. Късмет ще имате, Юпитер вече не е ретрограден, а той е ваш управител.
КОЗИРОГ♑️- вие обичате върховете и постиженията. До сряда обаче е възможно да не успявате да напреднете. Погрижете се за възрастните хора около вас. Петък е конфликтен, препоръчвам да не правите екстремни планински спортове. От събота нещата се стабилизират.
ВОДОЛЕЙ♒️- щастливци сте, Водолей. Юпитер се движи нормално през вашият знак и отпушва всички правни дела, приятелски връзки, политически каузи. Може в сряда да получите желаното. Петък се погрижете за нервната система. Събота и неделя за родените първите 1,2 дни на зодията да внимават със скандалите.
РИБИ♓️- вие не сте свикнали с агресия, а началото на седмицата носи това за вас. Отдайте се на почивка и релакс. Петък също е възможно да има инциденти. В събота и неделя вече се отваря широко пространство за чувствата ви.

Автор: Даниела Кръстева