Седмична прогноза 13.12-19.12.2021 г.

Тази седмица предстои две планети да сменят знак и една да стане ретроградна. Да видим какво ни очаква?
Още в понеделник първо Марс ще смени знак. От водите на Скорпион, от тъмното царство на Хадес ще навлезе в доста по-веселият Стрелец. Войнът, който е отговорен за Егото и действието ни ще се настани в този огнен знак. След като ни даде време за страст, е време да спрем с драмите и трансформацията. Сега ни е нужна вяра и надежда за по-добро бъдеще. В следващите дни ще търсим нови хоризонти и опитности, ще се движим и ще пътуваме. За Марс в Стрелец няма граници- нито на мечтите, нито на флирта. Ако има подходящо време да скъсаме веригите, това е сега.
В същият ден , Меркурий пък напуска владенията на Стрелец( правейки път на Марс) и правейки опит да ни заземи в мечтите, които Марс ще интегрира в нас. Преминаването му в следващата сфера- Козирог, където ще върви редом с Венера, ще накара мислите ни да бъдат сериозни и темите на разговор също.
Вторник, сряда и четвъртък ще бъдат чудесни за финанси, тъй като Луната ще се подвизава в Телец и ще сключва добри връзки. Петък ще ни води към дълги разговори, но важни. Венера обаче е вече в стационарна фаза ,и в неделя ще стане ретроградна. Така, че тези дни любовта, преговорите и амбицията ни могат да са в застои.
В същият ден, когато тя ще обърне хода си се случва и Пълнолуние в Близнаци. Да видим до къде го докарахме с обсъждането на разговорите. Малките стъпки към големите промени. Можем да структурираме ума, комуникациите и идеите си. Активирайте менталната дейност. Ще знаем и от къде да започнем, тъй като Меркурий е в Козирог и ще ни даде структурата. Може да помислим и за финансовата структура, Венера е ретроградна и близо до Плутон.
До 29.01.2022 г. ни очаква преразглеждане на връзките с партньор, шеф или по-възрастни хора. Този период не е благоприятен за брак, за закупуване на недвижими имоти или за пластични операции.
Сега е време за продажба и за връзка с нашите качества. Вземете най-важното от този период.

Каква ще бъде седмицата за всяка зодия и знак на асцендента?

ОВЕН
Силна ще бъде за вас седмицата, тъй като обичате движението, а с навлизането на Марс в Стрелец ви се дава точно това. Доста от вас ще успеят да приключат успешно с изпитни сесии , други път ще организират Новогодишното си пътуване. При някой от Овните вероятно ще дойдат и новини за деца или внуци.

ТЕЛЕЦ
Може да разчитате на финансова помощ от мъж или средства, които сте дали назаем да бъдат върнати. Възможно е и да купите тъй желаният дом. Родените в средата на зодията може да се освободят от дълго таени страхове или да направят планове за наследници. Позитивна седмица ви очаква определено.

БЛИЗНАК
Щастлива седмица и за вас по отношение на бизнес сферите. Предстои Пълнолуние при вас, мечтите може да се материализират. Отношенията с половинката са другата тема сега. Може да решите да встъпите в брак, но съветвам това да стане след ретроградна Венера.

РАК
Работата ще върви и вашият фокус ще бъде в тази посока. Може да преговаряте за бизнес проекти. Занимания няма да липсват и в семейството. Сега намерете време за това. Прекарайте време и с вашата майка.

ЛЪВ
Страстно ще бъде при вас тези дни. Забавления ви очакват и изненади от страна на любим. Може би част от вас ще намерят дори половинка, а тези, които са семейни ще прекарат време и с децата си. Бизнес отношенията също са в добър период. Завършвате нещо старо и берете плодовете.

ДЕВА
Началото обещава семейни празници и сбирки. Може би ще има теми свързани с майчина фигура или преместване в нов офис. Сега е благоприятно за преговори, но от петък, когато Венера ще бъде стационарна съветвам да бъдете внимателни. Добър момент за ремонт вкъщи.

ВЕЗНИ
Чакат ви кратки пътувания. Може да са с цел работа или забавления. Обърнете внимание и вие на близките. Що се отнася до новите начинания е добре да поговорите и да начертаете стратегия. Може да възникнат проблеми с техника или кола. Някой пък вероятно ще решат да закупят такава за подарък.

СКОРПИОН
Предстои раждане на нов живот или идея при вас. Възможност за промяна и рестарт отново. Дайте пространство на чувствата си и опитайте да ги покажете. Смяна на дом е другата опция при част от Скорпионите. В неделя внимавайте с разговорите за пари с половинката си.

СТРЕЛЕЦ
Чудесна седмица. Марс е при вас и дава старт на всичко, за което сте мечтали. Вървете и действайте смело. Покажете какво умеете. Щастие се очертава и в любовта. Отделете време за половинката си. Ако искате може да сключите и ново бизнес съдружие.

КОЗИРОГ
Тази седмица Венера ще се опита да забави работите ви. По отношение на любовта предстои рестарт. При родените в последните дни не изключвам и раздяла с любим човек. Важно е да обърнете внимание на зъбите и костната си система. Ако имате нужда от почивка си я дайте.

ВОДОЛЕЙ
Никак няма да е лоша седемдневката, Водолей. Ще прекарате време с много приятели, може дори да намерите нови. Среща и с любим, който може да се окаже стар познат. Вероятно ще има искри. Семейните да се погрижат за Коледните подаръци на най-малките членове на семейството.

РИБИ
Сега и за Рибите ще има активност в бизнес проектите. Да, началото на седмицата е прекрасно за това. Отделете време за почивка и баланс. Семейството ви също има нужда от вас. Предстоят ви и пътувания, може би зад граница.

Автор:Даниела Кръстева