Седмична прогноза 06.12.- 12.12.2021 г.

Втората седмица на декември ще бъде пъстра и шарена. Богата на доста астрологични аспекти, повечето от тях негативни.
Понеделник ни очаква с Марс и Плутон. Когато говорим за тези две планети, винаги има промяна. Марс е бог на войните, а Плутон на тъмнината. Връзката им обаче не е толкова лоша. Марс вече приближава към последните градуси на Скорпион, така, че ще допринесе за волята ни. Очаква ни контрол не само над себе си, а и на околните. Въоръжени със сила и кураж може да преследваме хладнокръвно целите си. Възможно е да поемем риск. Харизма и мистика няма да ни липсват. Желание за големи пари също.
Но съветвам да правите добре стратегията си, тъй като вторник идва с измамни илюзии. Меркурий и Нептун в предизвикателна конфигурация. Срещахме този аспект няколко пъти през годината. Пазете се от заблуди и лъжи, от гръмки слова и хора, които ще се опитат да вземат от вас. Понякога аспектът носи дори кражби. Здравето е важна тема тези дни. Слушайте музика, правете медитации и почивайте.
Същата енергия продължава и в сряда, главни действащи лица са Марс и Юпитер. Късметлията( Юпитер) разширява всичко, до което се докосне. Сега обаче срещата е с Марс. Разширението е с Фокус върху тайните и манипулациите. Не подходящ ден за финанси. Ще липсва дисциплина и план, може само да разпилеете напразно енергията си. Може да имаме очаквания от околните, които да не се оправдаят. Има опасност и при пътувания.
Почивните дни дават малък шанс за промяна в настроението, поне в събота.
Меркурий хубав аспект с Юпитер. Разговори с късметлийски завършек и успех. Но по същото време Венера и Плутон ще се слеят за първи път(от общо три). Много страст в любовните връзки, но и контрол също на този фронт. Този аспект при някой хора ще донесе и крупна сума пари.
Неделя ни посреща с въображение и сънища. Слънце и Нептун в предизвикателна връзка. Това ще се отрази на общото ни състояние- и като замъглена виталност и като измамни и неясни мисли. Може да го използваме за творчество и кино.

Седмицата за всеки знак и асцендент!

ОВЕН
Овните ще успеят да пътуват и да организират бизнес преговорите си. В сряда може да настъпят проблеми със закона или с документите по пътуванията. Родените в края на зодията може да изкарат пари или да уговорят бизнес сделка. В любовен план може да има страсти, но и разкрития, за които не сте предполагали. Неделя не е ден за бизнес, използвайте го за спорт.

ТЕЛЕЦ
Стартирате с теми за кредити, застраховки и инвестиции. Всичко свързано с ресурси ,може да използвате. Понеделник е успешен за изброените неща. Вторник с повишено внимание по отношение на данъчни проверки и ревизии.Сряда съветвам да не проявявате инат, ако нещо не се получава така, както сте решили. Щастлив ден е събота-за любов, срещи, отдаване на себе си и връзка с природата. Неделя за съжаление може да се чувствате отпаднали, но за това е връзката с вас. Придобиване на нови ценности.

БЛИЗНАК
Вие е добре да сте внимателни във вашите любовни връзки. Изкушения или измамни думи вероятно ще съпътстват сряда и неделя. Тези дни са неподходящи и за пътуване. Ако имате бизнес партньор, вероятно ще стигнете до преразглеждане на отношенията ви.

РАК
Емоционална седмица, Раци. Ако имате домашни любимци се погрижете за тях. Вашето здраве също е под въпрос. Особено в сряда и неделя. Събота може да очаквате хубави новини и печалба. В неделя обаче опитайте да приемате повече течности.

ЛЪВ
За Вас забавленията тази седмица са често срещани. Любовните връзки са в апогея си. Към края на седмицата е възможно да излезе наяве тайна връзка и да бъдете разочаровани. Ако имате бизнес може да очаквате трудности и там в тези дни. Съветвам ви да обърнете внимание на децата, отделете нужното време.

ДЕВА
Семейни въпроси ще ви занимават вас. Понеделник е успешен за сделки с имоти или разговор с родител. Сряда и неделя може да се чувствате сякаш нищо не върви или просто да не знаете на къде. Анализирайте ситуацията. В събота може да разчитате на любов. Пазете се само от сцени на ревност.

ВЕЗНИ
Контакти с близко обкръжение, съседи, братя и сестри. В сряда и събота може да възникне проблем там. Съветвам да се отдадете на образователни дейности или пътуване. Това, което ше ви помогне е писането. Може да използвате тази техника за разтоварване или взимане на решения.

СКОРПИОН
Някой Скорпиони може да обмислят идеята за покупко-продажба на недвижимо имущество. Други ще се фокусират върху правенето на пари. В събота всичко е във вашите ръце и Вселената може да ви съдейства. На любовният фронт се задава страстен уикенд.

СТРЕЛЕЦ
Време за изява и показване. Това е ваш месец и може да го използвате, за да закрепите или поправите разпадащи се връзки. Може и да направите съдружие. Внимавайте за сряда и събота- не са удачни за изброените неща. През останалите ще имате късмет.

КОЗИРОГ
Ако може да си вземете глътка въздух, го препоръчвам. Предполагам, че усещате Венера при вас. Тя е в ретроградната си сянка и може да ви накара да вземете грешни решения. Особено в сряда. Събота е добър ден за бизнес и пари. Използвайте него.

ВОДОЛЕЙ
Срещи с приятели и съмишленици. Някой мечти може да се сбъднат. Бъдете обществено полезни и направете нещо за останалите. В сряда могат да се появят проблеми с децата, но ще успеете да реагирате. На любовният фронт може да има буря. За доста Водолей е време за хуманност.

РИБИ
Седмицата е за кариера. Това е темата, която ще ви съпътства. Може да претърпите финансова измама, за това наострете ушите си. Отдайте внимание и грижа на семейството. Събота е щастливият ден. Тогава вероятно и финансите ще потекат към вас.

Автор: Даниела Кръстева