Поемете по пътя към Богатството

 

1. Бъдете достатъчно смели, за да заявите, че е ваше право да бъдете богати и по-дълбоките нива на ума ви ще уважат вашето искате.

2. Желанието ви не е просто да вържете двата края. Вие искате пари, от които се нуждаете, за да направите каквото и когато желаете. Опознайте богатствата на своето подсъзнание.

3. Когато парите циркулират свободно в живота ви, вие сте икономическо здрави. Гледайте на финансите като на приливите и отливите и винаги ще разполагате с много пари. Приливите и отливите са нещо постоянно. Когато водата се отдръпне, вие сте абсолютно сигурни, че тя отново ще се върне.

4. Когато познавате законите на подсъзнателния си ум, вие винаги ще се снабдявате, независимо каква форма ще приемат парите.

5. Една от причините, поради която много хора оцеляват и никога нямат достатъчно средства е, че осъждат парите. Това, което осъждате, си прави крила и отлита.

6. Не превръщайте парите в бог. Те са с амо символ. Не забравяйте, че истинските богатства са в ума ви. Вие сте тук, за да водите балансиран живот и част от него е да се сдобивате с всички пари,от които се нуждаете.

7. Не превръщайте парите в единствената си цел. Поискайте си богатството, щастие, мир, истинско изразяване на любов и излъчвайте обич и добронамереност към всички. Тогава вашето подсъзнание ще ви възнагради със сложна лихва във всяка от тези области на изразяване.

8. В бедността няма нищо добродетелно. Това е болест на ума и трябва незабвно да се излекувате от психическия конфликт, който тя създава у вас.

9. Вие не сте тук, за да живеете в съборетина, да се обличате в дрипи и да гладувате. Вие сте тук за изобилен живот.

10. Никога не казвайте мръсна печалба или аз презирам парите. Човек губи онова, което критикува. Нищо не е добро или лошо само по себе си; това, което му придава характер на добро или лошо, е начинът ви на мислене.

11. Повтаряйте често: Харесвам парите. Използвам ги обмислено, конструктивно и благоразумно. Аз ги освобождавам с радост и те ми се връщат хилядократно.

12. Парите не са зло, точно както не са зло медта, оловото, калаят или желязото, които можете да изкопаете от земята. Всяко зло се дължи на невежеството и злоупотребата със силите на ума.

13. Когато си представите крайния желан резултат, подсъзнанието реагира и осъществява вашата представа.

14. Спрете да се опитвате да получите нещо срещу нищо. Няма безплатен обяд. Трябва да дадете, за да получите. Трябва да отделите внимание на своите цели, идеали и начинания и по -дълбоките нива на ума ще ви подкрепят. Ключът към богатството е прилагането на законите на подсъзнателния ум чрез пропиването му с представата за богатство.

Автор: Джоузеф Мърфи