Пътят на промяната

128 лв.

Всички знаем, че успехът е относително понятие и има различни измерения за различните хора.

Въпреки това той има някои общи характеристики, които го превръщат в универсален белег на удовлетворения човек.

 

Успешната личност винаги разполага със следното:

От мен ще получите:

Сега ще си кажете „Де да беше толкова лесно?!“

Всъщност е безкрайно просто и лесно, приятели. Нужно е само желание от ваша страна, леко побутване в правилната посока и упоритост в усвояването на новите навици, които ще променят живота ви.

Написах цяла книга по темата за всеки един от вас, който се съмнява в себе си и в успеха. Тъй като се оказа изключително полезна и харесвана, реших да направя и специална програма, базирана на нея. 

Тя включва определен брой сесии с мен, в които вървим заедно по пътя към промяната, а той в крайна сметка винаги ни извежда и на пътя на успеха.

Коя е Краси Ангелова?

Моята мисия е да споделям с Вас опита и знанията, които съм натрупала по пътя.

От 2004 г. съм създател и собственик на голям и успешен бизнес за домакински електроуреди „TechnoArena“, който управляваме в хармонично партньорство със съпруга ми. Разполагаме с онлайн магазин, верига от осем физически магазина, както и с дистрибуционна мрежа в цялата страна. Вече 18 години ръководим отдадено екип от 40 човека.

Пътят към успешния бизнес е трънлив и крие много подводни камъни. От позицията, която заемам в момента, поглеждам назад и с гордост си казвам „Браво, момиче! Ти успя!“, но какво всъщност е успехът и в какво се измерва?

Относно резултатите – мисля, че е ясно към какво се стремим, а практиката ми показва, че с общи усилия – винаги го постигаме!

Социализирай бизнеса си, докато откриваш себе си?

Звучи ти абстрактно, а всъщност е напълно практически ориентиран клуб за бизнес и развитие.

Разгледай всичките ми програми

БИЗНЕС. ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ. БОГАТСТВО. МЕЧТИ, ПРЕВЪРНАТИ В РЕАЛНОСТ. УМЕНИЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ.

Давам ти всичко това, което ще ти помогне да поемеш по пътя на мечтите и изобилието, да постигнеш всяка своя цел и да взимаш повече от живота.

Дневник на Благодарността

Дневникът на Благодарността е предназначен за всеки, който иска да подобри живота си и да преобрази ежедневието си. Ако се намирате на кръстопът и се колебаете как да продължите напред, този дневник е именно за Вас!

Сътворих го за всеки един, който се е докоснал до това възвишено чувство на Благодарността, и иска да плува в океана на радостта, блаженството и изобилието,споделяйки със себе си за какво е благодарен всеки ден.

Книга “Пътят към мечтите”

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце. Това е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота и на собственият ви потенциал.

Време е да започнете да действате и да превърнете вашите мечти и желания в цели, а след това – реалност. “Пътят към мечтите е за всеки, който вярва, че това е възможно”.

Моят подарък за теб

Имам и нещо специално за теб, което ще ти подаря, след като се абонираш, за да получаваш първи най-полезната информация от мен, както и ценни ресурси, които споделям само с най-лоялните си последователи.

Emiliya Émi

Краси е чудесен мотиватор и има прекрасни методи от коучинга, с помощта, на които знае как да ти помогне! Благодаря ти Краси

Маргарита Митева

Професионализъм и стил Зареждаща, усмихната, максимално полезна. Радвам се, че те познавам!
Количка
There are no products in the cart!
0

Вземи новата ми книга БЕЗПЛАТНО “КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ СВОИТЕ ЦЕЛИ”

и се регистрирай, за да получаваш най-новите и актуални новини!