Менторска програма

Това е индивидулна Менторска програма.

В Програмата включва общо 8 часа Бизнес НЛП коучинг  с фокус върху целта, която имаш и конкретни методи, посредством които ще достигнеш желания резултат по най-прекия път.

Използвай коуча си като ресурс, а не като отговор на въпросите си. Аз съм тренирана да слушам, вдъхновявам, уча, да провокирам яснота и направлявам. Моята работа е да ти осигуря пространство, да те подканя да изпробваш различни гледни точки, да ти помогна да проясниш мисленето си, да подкрепя решенията ти. Аз не давам отговори – ОТГОВОРИТЕ СА В ТЕБ САМИЯ. Моята работа е да ти помогна да ги откриеш.

Сесиите ни се съществяват по: Zoom, Viber, Messenger или Whatsapp в предварително уговорен ден и час.

Какво представлява програмата “Тайната на успеха”?

Програма “Тайната на успеха” е процес, при който се осъществява връзка между този, който има необходимите знания и опит и този, който се нуждае от подкрепа в сферите на бизнеса и кариерното развитие. Менторът е наставник, който чрез продължително общуване със своя довереник предава мъдростта си и помага с насоки за бизнес растеж и разгръщане на личния потенциал. Програмата е съчетание от обучение и коучинг и помага за реализацията на по-бързи и устойчиви резултати. При работа с програмата, Вие ще съкратите годините на усилия в месеци труд доз постигане на желаните резултати. Чрез напътствията,Вие ще постигнете всичко, за което сте готови да действате!

За кого е подходяща програмата “Тайната на успеха” ?

Тази програма е с доказан положителен ефект върху бизнеса, кариерното и личностно развитие на човека. То е изключително подходящо за всеки, който търси нови хоризонти и иска да повиши нивото си на знания, да придобие повече умения в сферата, в която желае да се развива. Програма е подходяща за всеки, който иска да постигне по-добри резултати в бизнеса си, както и за хора, които искат да придобият повече увереност и да изградят пълноценни отношения чрез общуване. Програмата е добър старт за тези, които искат и търсят дълбока промяна в живота с

Цена: 2880 лв. еднократно или вземи на две месечни вноски!

Всичко това е възможно и зависи от твоята решителност. Аз съм тук , за да ти помогна и да те подкрепя в плановете ти за живота, който желаеш да имаш. Смисълът за всеки е да продължи напред. Да го направим заедно !

Коя е Краси Ангелова?

Моята мисия е да споделям с Вас опита и знанията, които съм натрупала по пътя.

От 2004 г. съм създател и собственик на голям и успешен бизнес за домакински електроуреди „TechnoArena“, който управляваме в хармонично партньорство със съпруга ми. Разполагаме с онлайн магазин, верига от осем физически магазина, както и с дистрибуционна мрежа в цялата страна. Вече 18 години ръководим отдадено екип от 40 човека.

Пътят към успешния бизнес е трънлив и крие много подводни камъни. От позицията, която заемам в момента, поглеждам назад и с гордост си казвам „Браво, момиче! Ти успя!“, но какво всъщност е успехът и в какво се измерва?

Социализирай бизнеса си, докато откриваш себе си?

Звучи ти абстрактно, а всъщност е напълно практически ориентиран клуб за бизнес и развитие.

Разгледай всичките ми програми

БИЗНЕС. ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ. БОГАТСТВО. МЕЧТИ, ПРЕВЪРНАТИ В РЕАЛНОСТ. УМЕНИЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ.

Давам ти всичко това, което ще ти помогне да поемеш по пътя на мечтите и изобилието, да постигнеш всяка своя цел и да взимаш повече от живота.

Дневник на Благодарността

Дневникът на Благодарността е предназначен за всеки, който иска да подобри живота си и да преобрази ежедневието си. Ако се намирате на кръстопът и се колебаете как да продължите напред, този дневник е именно за Вас!

Сътворих го за всеки един, който се е докоснал до това възвишено чувство на Благодарността, и иска да плува в океана на радостта, блаженството и изобилието,споделяйки със себе си за какво е благодарен всеки ден.

Книга “Пътят към мечтите”

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце. Това е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота и на собственият ви потенциал.

Време е да започнете да действате и да превърнете вашите мечти и желания в цели, а след това – реалност. “Пътят към мечтите е за всеки, който вярва, че това е възможно”.

Моят подарък за теб

Имам и нещо специално за теб, което ще ти подаря, след като се абонираш, за да получаваш първи най-полезната информация от мен, както и ценни ресурси, които споделям само с най-лоялните си последователи.

Мая Вуцова

Благодаря ти, Краси, за този вълшебен час, в който осъзнах ключови моменти в моя живота, в усещанията и емоциите ми! Помогна ми да намеря решение за важен за мен момент! За мен винаги е било важно да живея и действам осъзнато и мога да кажа,че коучингът е важен инструмент за това! А да имаш коуч като Краси Ангелова е безценно! ❤️ Препоръчвам силно както коучинг сесиите на Краси, така и Дневникът на Благодарността, който е с мен навсякъде, където отида! БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ТЕ ИМА! ❤️❤️❤️

Юли Тонкин

Опитът на Краси показва, че най-добрият пример е личният!

Количка
There are no products in the cart!
0

Вземи новата ми книга БЕЗПЛАТНО “КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ СВОИТЕ ЦЕЛИ”

и се регистрирай, за да получаваш най-новите и актуални новини!