“Тета лечение” 97лв.

За 1 консултация от 90-120 мин.

Пакет от 3 консултации – 250лв.

Магдалена Богданова - Тета терапевт

Казвам се Магдалена Богданова. По образование съм изучавала българска филология в СУ, но най- голямата ми страст е личностното развитие.Вече 7-ма година се занимавам активно с личностно развитие и езотерика като последните 2 години, вече и професионално.Била съм на обучения, както в България, така и в чужбина. 

Първите тренинги, които посетих бяха на тема „Бизнес“, 3 години по-късно се увлякох по езотериката и духовните ритрийти. По късно се срещнах и с женските енергийни практики, които практикувам и до днес.

 По този път тръгнах благодарение на моето токсично детство и всички ограничения, които имах в главата, посяти от родители и общество. А каквито са убежденията ни, такава е и нашата реалност. И така, освен всички семинари, обучения и практики, ходих и на най-различни индивидуални методи и консултации. Разбира се, имаше ефект, но всичко се случваше много бавно.

На поредното ми обучение, този път на тема “ Мозъчни вълни“ , в началото учителят ни накара да изброим всички мозъчни вълни, които има. Знаех ги всички ,но точно тогава пропуснах мозъчната вълна  „Тета“  и учителят каза, че точно тази вълна, която не сме изброили, точно нея възпроизвеждаме най-малко и имаме нужда да я възпроизвеждаме повече.(  Тета мозъчни вълни се възпроизвеждат, в състоянието точно преди да заспим, когато се събудим или по време на дълбока релаксация или медитация ) И тогава си казах,че трябва да запиша Тета лечение, без изобщо да знам какво представлява то. Веднага след обучението, отворих Google  и написах “ Обучения по Тета лечение“, видях че първият курс е след по- малко от месец и веднага се записах. По време на курса бях удивена как резонира този метод на 100% с моите разбирания за живота. Влюбих се в този вълшебен метод от пръв поглед и до ден днешен съм влюбена в него.

 Тета- та ми помогна много да развия своята интуиция и да осъвършенствам някои дарби. По време на един от курсовете , открих, че в предишен живот съм дала обет за бедност, който ми влияеше и в този живот, след като видях защо съм го дала и какво уча, чрез него, го премахнах. И тогава се убедих в чудото Тета , до края на месеца доходът ми се удвои и бих казала, че на днешна дата се и увеличава. а колкото до финансите, както споменах по – горе, започнах с Бизнес обучения и съм чела доста книги на тази тема, и колкото и да правех действия на тази тема, все бях на ниво оцеляващ.

 Тета лечението наистина ми позволи да разкрия част от потенциала си и теми, с които съм работила с години да успея да ги отработя. И разбира се, все още продължавам.

Поздрави!

Маги Богданова 

Обратна връзка

Количка
There are no products in the cart!
0

Вземи новата ми книга БЕЗПЛАТНО “КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ СВОИТЕ ЦЕЛИ”

и се регистрирай, за да получаваш най-новите и актуални новини!