Цветелина Панчева - Кариерен ментор

Цветелина е с 16 годишен корпоративен опит, от който 13 години с сферата на човешките ресурси и по-конкретно тя е ТОП експерт в подбора на персонал и развитието на кадри. Нейната супер сила е да идентифицира потенциала в теб и да ти помогне да намериш работата, която да обичаш и е най-подходяща за теб. Цвети е кариерен ментор, който се фокусира върху резултата и дава ясни насоки за това как да направиш себе си кандидат, който да бъде в десетката!

 

Тя стартира опита си в най-голямата агенция за подбор на персонал в света и още тогава гиганти на международната бизнес сцена се доверяват лично на нея да работи подобора на хора за техните екипи. На Цветелина са се доверили компании като Shell, Danone, IBM, HP, Coca Colla, Paysafe, Microsoft, BMW, Porsche, Lidl, както и много други по-големи и малки компании. Участва в стратегическото планиране на стартиращи бизнеси и такива, които вече разбират, че човешкият капитал е най-ценен. 

Цвети е имала невероятната възможност да  работи и да намира най-добрите кандидати, както в България, така и в цялата Западна Европа, Виетнам, Коста Рика и САЩ. Мултикултурните и познания помагат на бизнесите да разбират по-добре хората, да са конкурентни на чужди пазари и да адресират посланията си, чрез HR кампаниите. 

 

Познавайки добре всички сфери на икономиката и бизнеса, тя може да даде правилните насоки на всеки, който е изправен пред това да избере на къде да се насочи. Тя е до мениджърите и кандидатите през цялото време – от момента, в който нуждата от нов човек за екипа, се появи, през формулирането на изискванията за работната позицията, писането и разпространението на обявата в различните канали за позициониране на работодателя и привличане на кандидати. Тя без пробелм запретва ръкави и работи по всички етапи на кандидатсването за работа с вас, както и когато е от другата страна – през цялото време с мениджърите от появата на бознес нужда от нови хора.

 

За Цвети най-голямата наслада идва, когато е помогнала на екипите и компаниите да постигнат своите бизнес цели и е намерила най-подходящите хора, които да работят заедно и да са успешни. 

От друга страна за нея е истински празник, когато чуе по телефона – започвам работа в понеделник. Няма по-голямо удоволствие от това, да е помогнала на теб да работиш това, което да обичаш! 

Количка
There are no products in the cart!
0

Вземи новата ми книга БЕЗПЛАТНО “КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ СВОИТЕ ЦЕЛИ”

и се регистрирай, за да получаваш най-новите и актуални новини!