Летящ старт на новата 2022 година.

  • Не постигаш нищо в живота
  • Всяка година нищо ново не се случва при теб
  • Доходите ти същите всяка година
  • Живееш от заплата до заплата
  • Не си ходил на нито едно екзотично пътешествие
  • Искаш да прекарваш ваканциите на различни места по света, но това никога не ти се е случвало
  • Гледаш отстрани как другите постигат целите и мечтите си.
  • Искаш и ти, но мислиш,че това е невъзможно!

СТОП!

РЕШЕНИЕТО КАКВО ИСКАШ Е ПЪРВАТА СТЪПКА ДА ГО ПОЛУЧИШ!

ЕДНА ОТ ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНИ ХОРАТА ДА НЕ ПОЛЧАВАТ ЖЕЛАНОТО Е, ЧЕ СЕ СТРАХУВАТ ДА СИ ГО ПОИСКАТ. Те са уплашени , че не разполагат с това, което е необходимо. Но тайната, която много хора пропускат е:

 

Не би имал мечта или желание за нещо, ако нямаш необходимите ресурси тя да се случи!

 

Докато човек не се посвети, има колебание, вероятност да се откаже. Но в момента, в който вземе ясно и твърдо решение, че иска и е готов да работи за да постигне целите и мечтите си, нещата започват да се изясняват и пътя започва да се прояснява пред нас и нашите действия.

 

Каква искаш да бъде за теб 2022-ра? Предлагам ти да я изпълниш с множество успехи, постижими цели и визия за по-светло бъдеще. Предлагам ти да отделиш само няколко часа, за да изживееш цялата следваща година на едно по-високо ниво. Предлагам ти ясен план с твоите лични цели и стратегия за превръщането им в реалност. С мен ли си?

 

Често в ежедневието си пропускаме да определим посоката, в която искаме да вървим, и се оставяме „по течението“. Време е да осъзнаеш, че мислейки и действайки по същия начин сега, през 2022-ра година няма как да постигнеш по-добри резултати. Ето защо трябва да си позволиш да направиш крачка към по-добро бъдеще за теб и да си дадеш яснота за мястото си в момента и мястото, на което мечтаеш да бъдеш само след 12 месеца.

 

 

 

“Летящ старт на новата година“ е Практически ТРЕНИНГ за всеки, който:

 

Осъзнава, че не постига достатъчно от живота си и не планира успешно своите цели

Не желае да прекара още една година, чакайки щастието да го сполети

Не успява да определи своите желания и да начертае ясна визия за постигането им

Иска да се откаже от посредствения начин на живот и да вземе съдбата си в своите ръце

Търси точния баланс в личния и професионалния си живот

Вярва, че може да получава много повече от живота си

Иска да види себе си много по-успешен само след 1 година

Иска да разбере – Как да увеличи с над 50% вероятнастта си за успех в своите цели?

 

 

В рамките на 3 поредни дни ще преминем през всичко необходимо, за да разбереш кое е онова липсващо парче от пъзела, което често недостига, за да се наречем успешни и удовлетворени от настоящето си. Разбира се, заедно чрез ясна и точна методология ще определиш ясно твоите цели и ще поставиш основите на една незабравима нова година.

 

 

 

Практически ТРЕНИНГ Програма за планиране на новата 2022 г.

 

Ден 1 (13.01.2022 г. от 19 ч. БГ време) –  Твоята 2021-ва година

 

Започваме с анализ на изминаващата година – твоите лични и професионални постижения и несполуки, както и причините за тях. Често забравяме, че, за да постигнем нещо повече в живота, първо трябва да разберем кои сме, къде се намираме и къде искаме да стигнем. Първият ден от програмата е насочен именно към оценка на настоящето и това, което имаме СЕГА.

 

Ден 2 (14.01.2022 г. от 19 ч. БГ време) – Твоята “Визия 2022“

 

Продължаваме с това как ти си представяш новата година. Дали мечтаеш за нова работа, за повече успех в бизнеса или за повече близки хора около теб, тук е моментът да си дадеш сметка за това. Ще ти помогна да определиш своята собствена визия за бъдещето и да се бориш за това, което ще направи 2022-ра незабравима за теб. Много хора, знаят какво НЕ искат, но не могат ясно и точно да определят Какво искат да им се случи в живота. Този ден ще работиш именно над твоята ясна, конкретна и точна визия за живота ти. Ако незнаеш накъде си тръгнал, как можеш да го постигнеш?

 

Ден 3 (15.01.2022 г. от 15 ч. БГ време) – Време е за действие!

 

В този последен ден от програмата използваме твоята визия за новата година и я превръщаме в конкретен план за действие. Тук е и моментът, в който ще осъзнаеш, че желанията ти са много по-близо, отколкото предполагаш, а за постигането им ще имаш много повече страст, емоция и отдаденост.

 

Струват ли си 90 минути от времето ти в три поредни дни, за да изживееш една цяла, много по-стойностна нова година? Ако отговорът е ДА, очаквам те в своята програма, в която използвам нова съвременна методология за определяне на целите и планиране на ясни стъпки за постигането им.

 

Програмирай себе си и създай ясно твое бъдеще, за което досега само мечтаеше! Време е за реални действия!

 

Сигурна съм, че заслужаваш тази стъпка напред в развитието си. Стъпка към една незабравима 2022-ра година. Позволи си да я направиш още сега!

180,00 лв.
Продължителност:
Лектори: 3
Ученици: Max 0
Ниво: Всички нива
Език: Български
Сертификат: Да
Количка
There are no products in the cart!
0

Социални мрежи

Вземи новата ми книга БЕЗПЛАТНО “КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ СВОИТЕ ЦЕЛИ”

и се регистрирай, за да получаваш най-новите и актуални новини!