Защо да работиш с Краси Ангелова?

Метод на работа

Методологията в програмите „Brand&Business Evolution” (BBE) се опира на доказани стратегии от създадената от Краси Ангелова. Тази система се гради върху 4 основни стълба, които водят до предвидими резултати в бизнеса: повече клиенти, повече пари и повече свободно време.

Пакет VIP

Пакет ОПТИМАЛЕН

Пакет ПОДДЪРЖАЩ

Инвестирането във вашето обучение е инвестиране в бъдещето ви!

Не чакайте да бъдете изпреварени от по-активни и предприемачески конкуренти – като вземете решение сега, в рамките на няколко месеца ще видите как действа силата на вашето име за създаване на правилния образ и генериране на стабилен доход.

Можете да постигнете това по време на кратка опознавателна
среща с мен. Тази среща е напълно безплатна за вас: на нея ще се запозная с
вашата ситуация и ще поговорим за възможните решения.

Коя е Краси Ангелова?

Краси Ангелова е интернационален коуч, създател на системата “Brand & Business Evolution” (BBE) за бизнес развитие чрез изграждане на личен бранд. Автор на книгата “Пътят към мечтите” и създател на Дневник на Благодарността.

Тя работи със собственици на бизнеси, които имат проблеми с бизнес развитието си. Имат приходи, но нямат желаните резултати. Бранда им е неразпознаваем, имат нужда от добро онлйан позициониране и разширяване на бизнеса им. Това, което я отличава от останалите консултанти и обучители, е че над 18 години е в бизнес средите и е изградила бизнес за милиони. През всички тези години тя е работила над изграждането на бизнес бранда TechnoArena. Това което още я отличава е работа чрез уникалната система “Brand & Business Evolution” (BBE). Благодарение на това клиентите и постигат: разширяване на бизнеса, голям пазарен дял, разпознаваемост и популяризиране на бранда, който започва да работи за тях.

Социализирай бизнеса си, докато откриваш себе си?

Звучи ти абстрактно, а всъщност е напълно практически ориентиран клуб за бизнес и развитие.

Разгледай всичките ми програми

БИЗНЕС. ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ. БОГАТСТВО. МЕЧТИ, ПРЕВЪРНАТИ В РЕАЛНОСТ. УМЕНИЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ.

Давам ти всичко това, което ще ти помогне да поемеш по пътя на мечтите и изобилието, да постигнеш всяка своя цел и да взимаш повече от живота.

Дневник на Благодарността

Дневникът на Благодарността е предназначен за всеки, който иска да подобри живота си и да преобрази ежедневието си. Ако се намирате на кръстопът и се колебаете как да продължите напред, този дневник е именно за Вас!

Сътворих го за всеки един, който се е докоснал до това възвишено чувство на Благодарността, и иска да плува в океана на радостта, блаженството и изобилието,споделяйки със себе си за какво е благодарен всеки ден.

Книга “Пътят към мечтите”

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце. Това е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота и на собственият ви потенциал.

Време е да започнете да действате и да превърнете вашите мечти и желания в цели, а след това – реалност. “Пътят към мечтите е за всеки, който вярва, че това е възможно”.

Моят подарък за теб

Имам и нещо специално за теб, което ще ти подаря, след като се абонираш, за да получаваш първи най-полезната информация от мен, както и ценни ресурси, които споделям само с най-лоялните си последователи.

Мая Вуцова

Благодаря ти, Краси, за този вълшебен час, в който осъзнах ключови моменти в моя живота, в усещанията и емоциите ми! Помогна ми да намеря решение за важен за мен момент! За мен винаги е било важно да живея и действам осъзнато и мога да кажа,че коучингът е важен инструмент за това! А да имаш коуч като Краси Ангелова е безценно! ❤️ Препоръчвам силно както коучинг сесиите на Краси, така и Дневникът на Благодарността, който е с мен навсякъде, където отида! БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ТЕ ИМА! ❤️❤️❤️

Юли Тонкин

Опитът на Краси показва, че най-добрият пример е личният!

Количка
There are no products in the cart!
0

Запиши се

Вземи новата ми книга БЕЗПЛАТНО “КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ СВОИТЕ ЦЕЛИ”

и се регистрирай, за да получаваш най-новите и актуални новини!