Астро прогноза за 4.06.2021 г. и почивните дни!
ВЕНЕРА ТРИГОН ЮПИТЕР
МЕРКУРИЙ КВАДРАТ НЕПТУН
МАРС ОПОЗИЦИЯ ПЛУТОН

За финал на седмицата, планетите не са много благосклонни към нас, но обичам да казвам, че монетата има две страни и във всяко черно има точка от бялото.
Днес и утре, Луната се движи експресивно през Овен, което означава импулс за действие. Съветвам обаче да бъдете бдителни, защото има подводни камъни.
През последния работен ден, Венера и Юпитер ще се докоснат с много красива и късметлийска връзка. Двата благодетяля ще ни помагат в привличането на весело настроение. Може усилията ни да се увенчаят с успех. Особено добре ще почувстват това Рак,Риби и Скорпион. Високи амбиции, чаровност и щедрост носи тяхната връзка. Аспектът може дори да донесе нова любов, но е желателно да не избързвате с изводите.

Събота е натоварен ден. Ретро Меркурий образува не добра среща с Нептун. Свързваме повелителят на моретата с измами и заблуди. Когато е намесен и Меркурий е добре да повишим вниманието за такива. Очакванията ни може да не се оправдаят. Преразглеждане на стари казуси и разговори. Пазете документи, ключове и ценности от изгубване.
По- късно и Марс ще образува дисхармонична връзка с Плутон. Възможно е да се натъкнем на недоброжелатели, които умеят да манипулират и контролират. Избягвайте това, тъй като може да не успеете да сдържите гнева си. Най- силно ще усетят този аспект Рак, Козирог, Овен и Везни.
При този аспект зад хубавата страна се крие нещо тайни и тъмно.
При доста хора обаче би могло да има успехи там, където малко могат да оцелеят.

Неделя ще бъде по-спокойна, въпреки действието на горе написаното. Луната ще премине в Телец, а това означава заземяване. Чудесните и аспекти с Венера и Юпитер ни напомнят, че всяко чудо е за три дни. Разходете се сред природата и отдъхнете!

Желая ви спокойни дни!