Астро прогноза за 28.07.2021 г.

МЕРКУРИЙ В ЛЪВ
ЮПИТЕР ВЪВ ВОДОЛЕЙ

Ето, че огън и въздух заемат първа линия в нашето ежедневие.
Луната е в Овен и носи пионерски дух и ентусиазъм.
Завъртаме отново колелото.
Подкрепа от Слънцето ще повишава жизнените ни показатели и амбиция.
След престоя си в емоционалния и отдаден на миналото и корените си знак Рак, сега Вестоносецът се настанява на трона в Лъв , за да прави компания на Слънцето. Така, не само ще греем, а и ще облечем думите в пищност и артистичност до 12-ти август.
Ще мислим със сърцето си, ще бъдем вдъхновяващи оратори, за които е от изключителна важност благодарността и обратната връзка….положителната!
Дайте си главна роля в представлението и отпуснете душата си.
По пътя си на 2-ри август Меркурий ще се опълчи на авторитетите( Сатурн).
На 4-ти е добре да пестим думите си и да внимаваме при пътувания. И на 11-ти отново е вероятно да преувеличим или излъжем, за да се докажем като единствени.
Меркурий е забавен и остроумен, а в този знак това е стократно увеличено.
Може да се забавляваме и да се наслаждаваме на игрите.
Време също и за любовни думи.
Силно положително ще се отрази на Лъв,Овен и Стрелец. Подкрепа ще имат Близнак и Везни.
Да внимават повече какво говорят Водолей, Телец и Скорпион.
Днес и Юпитер отново влиза във Водолей.
Той е в своята ретро фаза, но тук ще се грижи отново за групите и общността.
Юпитер символизира благосъстоянието ни, а в този знак е желанието хората да бъдат свободни. За съжаление и Сатурн е тук, а той е контрол върху населението.
Което може да означава, че до началото на 2023 ще търпим неговите правила. Ще има обаче и нови движения или протести, които ще разцъфтяват през следващите години.
Водолей е свързан и с политиката, тема, която е важна през тази година.
Няма да подминем и темата за имунизациите. Нов прочит на стари казуси. Това е и прекрасно време за духовно пробуждане и прозрения.
Ще бъдат подкрепени Водолей, Везни и Близнаци, особено родените в края на зодиите. Отново Скорпион, Телец и Лъв може да имат по-малко късмет.
Фиксираните знаци са и тези, които са под пряк натиск и промяна през тази и следващата година- Водолей, Лъв, Скорпион и Телец.
Не се плашете, а бъдете в крак с новото! Все пак благодарение на трудните аспекти имаме мотивация да се развиваме и да изкарваме талантите си.

Усмивки от мен!