Aстро прогноза за 16.07.2021 г.и почивните дни!
СЛЪНЦЕ ОПОЗИЦИЯ ПЛУТОН

Днес( петък) ще завършим седмицата с мисли и действия насочени към партньор, връзки и бизнес съдружия.
Луната е във Везни и вкусът ни към красота, лукс и естетика е в апогея си.
Сатурн от своя страна ще съумее да ни насочи към сериозни и дългосрочни планове и да удари едно рамо в иновативните проекти.
В събота е фаза първа четвърт на Луната и тя ще се конфротира с господаря на Зодиака- Слънцето.
Може да се объркаме в желанията си, едно да усещаме, друго да правим.
Все пак приятната връзка с Венера и Марс, а и свободната воля, която имаме ще са благосклонни към нас.
След 21.30 ч.енергията става трансформираща и кармична- Луната се потапя в блатните води на Скорпион, за да ни извади прочистени и преродени в понеделник вечер.
Неделя малко след полунощ Слънце и Плутон застават в опозиция. Вниманието е за Рак, Козирог, Везни и Овен- родените в края на тези зодии.
Плутон има отношение към цели колективи от хора, не толкова индивидуално, но когато засяга важни точки има огромно значение.
Той показва крайности в събитията, сила и власт. Свързва се с вътрешното ни пречистване, почти винаги свързано с катарзис. Накрая обаче винаги се чувстваме като нови.
Опозицията е аспект, които показва натиск от вън, през други хора. Баланс тук е трудно се случи.
Има връзка с психоанализата и по време на действието му е добре да посещавате такъв, въпреки, че той е недоверчив и трудно споделя.
Може да се породи страх, чувство за безпомощност, манипулация, конфликти с власт. Проблеми с наследства, завещания, също и сексуални такива.
Възможни са травми и гневни изблици.
Хубавото е, че Плутон ще занесе в неговото подземно царство всичко ненужно и отживяло времето си. Съвет- не се съпротивлявайте.

Трансформиращ уикенд Ви желая!