Астро прогноза за 13.07.2021г.
ВЕНЕРА СЪВПАД МАРС

С изключително удоволствие започвам днешната статия.
След 11.30 ч.Луната ще се приземи след аплаузите в Дева, и ще се опита да ни настрои на работна вълна.
Марс и Венера обаче са един до друг и започват нов цикъл, с продължителност 2,5 г. Те ще се срещнат и през февруари и март, поради ретро движението на Венера в края на тази и началото на другата година.
През 2019 г.започна предишният им период, но в знак Дева. Още по интересното е, че и през 2017г. отново домакин е бил същия знак. Е, сега Луната е там, може пък да ни подсети за нещо.
Спомнете си събития стартирали август 2019г или такива от 2017 г. ,сега би трябвало те да са финализирани. Тъй като срещата е била в Дева може да се касае за сметки, нова работа, здравословно състояние, колеги, домашни любимци, лели или чичовци.
Да се върнем тук и сега обаче.
Венера е вътрешното ни желание, избора ни, ценностите ни, дрехите ни, парфюма ни. Марс е решителността, смелостта, мъжествеността, либидото.
Връзката им ще ни помогне да постигнем всяко наше желание. Важно е да знаете, че сега ще се зароди идеята, но ще се разгръща и ще зрее в следващите две години.
Любовните отношения, които се зараждат сега имат бъдеще, а тези, които вече са обвързани могат да влязат в още по-дълбоко интимна връзка.
Венера е естрогена, Марс- тестостерона, Венера е яйцеклетката, Марс-сперматозоида. В този ред на мисли е идеален момент за тези, които искат да заченат.
Като говорим за зачеване, могат да се зародят и финансови бизнес партньорства , защото амбиция няма да липсва.
Внимавайте само да не преобладава прекалената самоувереност и ревност.
Важно е в коя сфера от личната ви карта попада този съвпад и кои точки активира.
Хората родени през втората декада на Лъв, Овен, Стрелец, Близнак и Везни са от щастливците.
За по конкретна и лична прогноза се свързвайте с мен.

Желая Ви щастие, огън и страст!