Астро новини за 10.09.2021 г.
ВЕНЕРА В СКОРПИОН

Днес не само Луната вече е в Скорпион до неделя на обяд, а и планетата на парите и взаимоотношенията. До 7-ми октомври Венера ще се потопи в блатните, но плодородни води на този таен знак.
Не и е толкова безавариен пътя до следващият знак. Ще се срещне със Сатурн и Уран с не толкова приятни връзки, но с Плутон и Нептун ще компенсира по- трудното.
Венера в Скорпион е чудесна за водните знаци, също и за Дева и Козирог.
Ще търсим надълбоко отговори за любовта, страстта, парите, властта и Секса. Има и друга гледна точка- ревност, манипулация, контрол, хитрост. От нивото ни на съзнание зависи кое ще изберем. При всички случай много магнетизъм и потайност ни очакват. Като айсберг- на повърхността е тихо и се вижда малко, но отвътре има една тревожност съчетана с чар. Венера в Скорпион ще ни накара да бъдем дръзки и смели, да разбиваме табутата и да бъдем истински. Може да преживеем големи любови, разтърсващи и накрая пречистващи. Връзките започващи на такава Венера са дълготрайни и трансформиращи.
Пари могат да се печелят от политика, психология, хирургия и всички рискови професии. Този знак управлява големия бизнес и крупните пари.
По отношение на модата ще ни привличат черни дрехи, сексапилни и кожени.
В събота и неделя ще се насладим на хубави аспекти на планетите. Може да планирате силни преживявания и висока интензивност на чувствата!

Астролог: Даниела Кръстева